Sponsors

Jaren geleden wilde de ik(Simone) iets doen met de kerst voor de ouderen van de Waterwijk. Al snel had ik Saskia van de bridge mee om een leuke verwen dag voor ze te organiseren. Daar moest natuurlijk geld voor komen.
Sans Fumare deed een benefiet bridge avond met succes en Bc de bever verkocht lootjes met bingo avonden. Al snel was dansschool Lelystad ook om en droeg iedere maand een bedrag af van de vrije dansavonden. Jumbo van Leijen gaf allemaal lekkere dingetjes om mee naar huis te geven en diverse ondernemers sponsorde leuke prijzen voor verlotingen.

Het werd een groot succes en de ouderen hebben genoten. Mijn roeping was geboren. Het werd een jaarlijks terugkerend project en ieder jaar een andere doelgroep die net even buiten de maatschappij vallen of die in het zonnetje gezet moeten worden vanwege hun grote onmisbare inzet voor de maatschappij. We hebben al in de afgelopen jaren veel dankbare groepen gehad, groot sinterklaasfeest voor de gehandicapte, jonge mantelzorger, de vrijwilligers van de dieren ambulance ,de eenzame ouderen en mensen die leven onder de armoedegrens.

3 jaar geleden wilde we de vrijwilligers van “het Hofje” doen en brak helaas de golf van COVID uit en moesten we het uitstellen.

Maar ja, dit jaar gaat het dan toch gebeuren. Op 4 december gaan we ze eens lekker verwennen voor de goede en vooral lieve dingen die ze voor de mensen doen die de laatste fase van hun leven zijn ingegaan. Hier is natuurlijk een hoop centjes voor nodig.

Zou u als ondernemer deze actie willen ondersteunen is dit natuurlijk zeer welkom ,

Het hoeft zeker niet groot en veel te zijn , alles is welkom.

U moet denken in een kleine donatie, prijsjes voor loterijen of iets lekkers om de mensen mee naar huis te geven.

Wij zullen als dank u een jaar op het sponsor bord in de bever hangen en plaatsen op deze sponsor pagina .

Wilt u meer informatie?
Wil ik deze maar al te graag geven.
In de contact pagina staat mijn telefoonnummer of e-mail.

Groetjes simone 

Onze sponsors

Hoe kunnen we bijdragen?

Sponsor d.m.v. het leveren van goederen en bijdrages

Sponsor d.m.v. het geven van een tegoed bon. 
meer informatie volgt nog..

Sponsor d.m.v. artikelen sponsoren aan het einde van het jaar.
Ook schenkt Jumbo van Leijen tussendoor artikelen mocht dat nodig zijn.