Over ons

Welkom op de website van het buurtcentrum De WaterBever

Buurtcentrum de WaterBever, hier in de wijk beter bekend als “De Bever”, is een gezellige ontmoetingsplek voor bewoners van de Waterwijk, de Landerijen, en natuurlijk ook voor eenieder die wil deeleenemen aan één, of meerdere van de activiteiten. U bent ook van harte welkom om gewoon zomaar voor een gezellig praatje of een lekker drankje binnen te lopen.

“De Bever” biedt ruimte aan diverse activiteiten, zoals bijvoorbeeld bridgeles, biljarten, diverse hobby- en kaartclubs, en nog veel meer…

Op deze website vindt u meer informatie over de georganiseerde activiteiten.
Bij buurtcentrum “De Bever” komt u binnen in onze gezellige ontmoetingsruimte met een bar waar diverse drankjes tegen heel schappelijke prijzen verkocht worden. Hier kunt u gezellig met buurtgenoten kletsen, de krant of een tijdschrift lezen of ontspannen “op het internet surfen”.

“De Bever” wil graag passende activiteiten aanbieden aan met name de buurtbewoners van de Waterwijk en de Landerijen. Wij doen daar ons uiterste best voor. Heeft u een leuk idee, loop dan gerust eens binnen. We kunnen dan samen bespreken hoe wij u daarbij kunnen helpen.

Buurtcentrum “De Bever”…. Gewoon oergezellig!