country

Graag stellen wij ons even aan jullie voor.
Wij zijn Huib en Sandra van der Veen en runnen de Appaloosa Dancers.
Country en het Country line dance zijn een onderdeel van ons leven.
Huib is gediplomeerd instructeur en ik (Sandra) ben gecertificeerd assistente.

Appaloosa Dancers bestaat sinds september 2006 en heeft op verschillende locaties lessen gegeven.
Onze groepen zijn gemixt met beginners en gevorderden en voor jong en oud. Saamhorigheid en gezelligheid staan en bij ons hoog in het vaandel en dat vinden we heel belangrijk. Iedereen komt toch voor zijn/haar plezier en dat kan alleen als je het elkaar juist gunt. Gezelligheid onderling of het nu is met je eigen clubleden of met gasten van nevenclubs, line dansen doe je met zijn allen.
We dansen over het algemeen op Country muziek

Onze club houd zich bezig met het uitlessen van verschillende niveaus en juist voor een ieder wat wils. Zo lessen we op niveau 1 (beginners), niveau 2 (gevorderden) niveau 3 (ver gevorderden)


We geven les op woensdagavond in Flevoland: Buurtcentrum de Bever, Voorstraat 313 in Lelystad en op dinsdagavond in Friesland: De Swingel, Meester Geertswei 4 in Wijnjewoude.
De lessen zijn van 19:30 – 22:00 uur.

1x per maand organiseren we een gezellig dansmiddag of avond voor een ieder die het leuk vind.

Zaterdagavond 26 november in Lelystad, dansen op de muziek van DJ APPALOOSA ( verzoeknummers kunnen aan worden gevraagd)

De afsluiter van dit jaar is op zondagmiddag 18 december de KERST natuurlijk in kerstsfeer!

Januari hebben we een hele speciale New Years Party en wel op
22 Januari met de band RAMBLIN BOOTS!!!

Meer informatie over de dans avonden en middagen vind je op de website www.appaloosadancers.wordpress.com onder het kopje Dance The Night Away en Dance And Have Fun.

Het mooie van Country line dance is dat je er geen danspartner voor nodig hebt, en het is ook niet verbonden aan een bepaald aantal dansers. Met elkaar op de vloer en plezier hebben en tegelijkertijd lekker in beweging zijn. Ontspanning door inspanning.
Vind je het juist wel leuk om samen met je partner, vriend/vriendin/ buurman of buurvrouw te dansen dan hebben we nog de lessen Partner Dansen.
Deze vinden plaats op zondagmiddagen vanaf 13:00. De datums voor deze lesmiddagen kun je vinden op de website onder het kopje Partner dansen Lelystad.

Het Countrygevoel is iets bijzonders. Het er voor elkaar zijn, samen het gevoel beleven, Country line dance verbind en dat is mooi!|
Concurrentie hoort niet in onze Country wereld thuis. Het moet zo zijn dat een ieder op een gezellige manier gezamenlijk deze fijne hobby kan beoefenen en waar dat is moet niet uitmaken. Het is daarom belangrijk een ieder in zijn/haar waarde te laten. Je hoeft niet super mooi te kunnen dansen al zou je dat zelf misschien wel willen, maar heb plezier dat is veel belangrijker en gun elkaar dat ook. Elkaar een beetje helpen kan dan ook geen kwaad.
Heb respect voor elkaar. Niemand is perfect en dat hoeft met deze hobby ook niet

Laten we met zijn allen er voor zorgen dat Country Line Dance weer wordt zoals het bedoeld is. Een gezellig samen zijn waar iedereen welkom is.
Altijd als eens willen proberen of Country line dance of partner dansen iets voor je is? Neem gerust contact met ons voor meer informatie.

Website: www.appaloosadancers.wordpress.com
E-mail: appaloosa.dancers@gmail.com
Facebook: appaloosa dancers
Telefoonnummer contact persoon Sandra: 06-12435758

Keep it Country,
Huib en Sandra