Buurt Centrum De Bever

Met ingang van 21 augustus 2014 gaat popkoor Expression wekelijks op de donderdagavond haar repetities houden in de grote zaal van de Waterbever.    Popkoor Expression bestaat uit een enthousiaste groep mensen vanaf midden 20 tot 65-plus die het vooral leuk vinden samen popmuziek te zingen. Ons repertoire gaat van Adèle tot Bløf, van Abba tot Metallica. Wij streven naar een mix van gezelligheid en kwaliteit omdat we, behalve zelf gezellig repeteren, ook het publiek bij optredens willen laten genieten. We treden een aantal keren per jaar op in de regio. Het koor is in 2007 opgericht en bestaat momenteel uit plm 50 zangers en zangeressen.
Wilt u meer van ons weten ? Op onze website www.popkoorexpression.nl kunt u niet alleen van alles lezen over het koor, maar ons ook zien en horen !
Wilt u eens komen kijken en luisteren ? Onze repetities kunnen door belangstellenden worden bijgewoond. Laat ons wel even weten wanneer u komt d.m.v. het “contact-formulier” op onze website. Bezoekers wordt verzocht vóór 20:00 uur aanwezig te zijn. Wij repeteren iedere donderdagavond, behalve in de reguliere schoolvakanties.